Raikan007 训练包

Good day everyone, I hope you are all enjoying Fm12 so far as much as I am!

又是美好的一天,我希望大家和我一样都目前为止都玩FM12很Hi
Here are the schedules that I have been using so far that in the short space of time have actually done really well for the players at the different clubs I have managed so far...

这里有一个我在使用的训练包,这个训练包在我亲自带过的不同俱乐部的球员身上测试效果都不错
Most are medium as I feel having heavy schedules lead to unecassary injuries which can change your season from good to bad!

大部分的训练都是中等强度的,因为我觉得高强度的训练会导致不必要的受伤,以致于让你的整个赛季悲剧掉

The regimes that have been created include:

已有的日程包括:

• Advanced forward/Complete Forward/Poacher/Treq
  • 突前前锋/全能前锋/抢点型前锋/九号半(我记得有站桩式中锋和影子前锋---by 飘雪⊙﹏⊙b汗)
  • Wing backs/Full backs
  • 进攻型边后卫/边后卫
  • Wingers/Wide midfielders
  • 边锋/边前卫
  • Advanced playmakers/Attacking Mids/Centre mids/Defensive mids/Deep lying playmakers
  • 前场组织核心/攻击型中场/中场/后腰/拖后组织核心
  • Covering/Stopper/Ball playing Centrebacks
  • 协防型中卫/阻截型中卫/出球中卫
  • Goalkeepers
  • 门将

解压后放到我的文档\Sports Interactive\Football Manager 2012\schedules

转自游侠

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

评分

dingjiany + 2 必须支持下

犀利!!!!!!
不知道这个好用还是大帝的好用..
LZ有心了~~~
LZ有心了~~~
感谢楼主分享,我现在就去试试
感谢感谢!下来试试。
正在找12的训练包就看到了,好啊
感谢分享,试用下
上个都有站桩式前锋和影子前锋..咋最新的反而没了...
有效果图么
感谢楼主分享。。。
试用看看。。。
下来看看,谢谢!
这个必须有~
反正这个训练包,一天伤一个!
真是让我伤不起